• Ćirilica
    Latinica
  • Zmaj Jovina 30
    24000 Subotica

„Nove psihoaktivne supstance“
stručni sastanak A-1-1217/14
predavač 2 boda, učesnici 1 bod

Stručni sastanak ima za cilj upoznavanje svih zdravstvene radnike sa novim psihoaktivnim supstancama koje predstavljaju novi izazov za celu zdravstvenu struku i zahtevaju aktivan i potpuno nov pristup u sprovođenju mera prevencije sa stvaranjem široke mreže partnera u lokalnoj zajednici i angažovanje cele zajednice.
Na sastanku su učesnici upoznati sa problemima NPS i savremenim stručnim stavovima, sa rasprostranjenošću novih PAS u svetu i kod nas, pravnim statusom ovih supstanci u Srbiji i merama prevencije.
Stručni sastanak je realizovan u vidu predavanja uz video prezentaciju i razgovor sa učesnicima sastanka, te razmenu iskustava u okviru efektivnog rada od 60 minuta.
Očekuje se razmena iskustava i unapređenje profesionalnih kompetencija zdravsatvenih radnika, kao i unapređenje primene mera prevencije i kontrole bolesti zavisnosti.
Stručni sastanak je realizovan u sledećim terminima:

  1. 29. maj 2014. godine u prostorijama DLV SLD Podružnica Subotica za sve članove Podružnice i sve ostale zdravstvene radnike
  2. 26. jun 2014. godine u prostorijama DLV SLD Podružnica Subotica za sve članove Podružnice i sve ostale zdravstvene radnike
  3. 26. februar 2015. godine u prostorijama DZ „Dr Marton Šandor“ Mali Iđoš za sve zaposlene zdrvastvene radnike
  4. 04. mart 2015. godine u prostorijama DZ „Dr Hadži Janoš“ Bačka Topola za sve zaposlene zdrvastvene radnike

Program osmislila i realizovala Prim. mr sc med Nada Kosić Bibić

MONITORING

Radno vreme

Sertifikati