• Ćirilica
    Latinica
  • Zmaj Jovina 30
    24000 Subotica
Konferencija za novinare

Pres konferencija je planirana 31. maja u 12 časova u Press centru Gradske kuće u prisustvu organizatora i partnera. Najsrećnijim učesnicima Kampanje „Ostavi i pobedi 2010“ biće uručene nagrade, kao i najuspešnijim studentskim parlamentima.

SA KONFERENCIJE

Na pres konferenciji održanoj 31. maja u 12 časova u Press centru Gradske kuće prisustvovali su organizator i partneri: mr sc. med Nada Kosić Bibić - Zavod za javno zdravlje Subotica, Livija Joo Horti – predsednik Komisije za prevecniju bolesti zavisnosti Grada Subotice, Milan Mileusnić – načelnik Sektora za sanitarni nadzor u Subotici. Najavljena je velika akcija podrške uspešnom sprovođenju svih elemenata novog Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu. Put od 180 dana počinje danas dok se ne donesu svi neophodni podzakonski akti koji će omogućiti dosledno sprovođenje zakona i stvaranje Srbije bez duvanskog dima.
Najsrećnijim učesnicima Kampanje „Ostavi i pobedi 2010“ G-đja Livija Joo Horti je uručila nagrade.

- Po 15.000,00 dinara dobili su Adrien Dekanj, student Učiteljskog fakulteta na mađarskom jeziku i njen podržavalac Lorand Moric.

- Celodnevna turistička ponuda Ergele „Kelebija“ i obrok u „Vili Majur“ dobili su Aleksandra Kalmar, patronažan sestra iz Doma zdravlja Subotica i njen podržavalac Rozalija Romić, patronažna sestra.
- Poklon paket prigodnih proizvoda Apoteke Subotica dobili su Mirko Šokčić i Ksenija Šokčić.

U ovogodišnjoj Kampanji nagrađeni su i najaktivniji studentski parlamenti - Visoke tehničke škole strukovnih studija i Učiteljskog fakulteta na mađarskom jeziku. Nagrade, poklon knjigu knjižare „Plato“ i poklon cveće „Green-Skale“, preuzeli su Zoltan Keresztenyi:, predsednik Ekološkog kluba Visoke tehničke škole i Kasza Csongor, predsednik studentskog parlamenta Učiteljskog fakulteta.

 

MONITORING

Radno vreme

Sertifikati