• Ćirilica
    Latinica
  • Zmaj Jovina 30
    24000 Subotica

KONFERENCIJA ZA NOVINARE 

 

Pozivamo Vas na Konferenciju za novinare koja će se održati 27. maja 2008. godine (utorak) u 10 sati u Sali Zavoda za javno zdravlje Subotica, Zmaj Jovina 30.

 

  1. Obaveštenje o obeležavanju Svetskog dana bez duvanskog dima, 31. maja akcijom “Više vitamina manje nikotina” – uz prisustvo svih partnera: DZ Subotica, Apoteka Subotica, Opština Subotica, Crveni krst Subotica, Medicinska škola, Centar za omladinski rad Forum Syd

 

  1. Završetak Kampanje “Quit&Win 2008” - “Ostavi i pobedi 2008”. Proglašenje pobednika i dodela nagrada na akciji “Više vitamina manje nikotina”

 

Pozivamo Vas da se uključite u obeležavanje i pomognete odvijanje planiranih aktivnosti i učinite ih maksimalno dostupnijm svim stanovnicima našeg grada i našeg okruga. Unapred se zahvaljujem za dobru saradnju koja nije izostala i u našim ranijim aktivnostima..

Sa konferencije

Dana 27. maja u Zavodu za javno zdravlje održana je Konferencija za novinare u prisustvu brojnih partnera: mr Suzana Dulić, članica OV zadužena za zdravstvo i zaštitu životne sredine, Dr Karolina Berenji iz Centra za higijenu i humanu ekologiju Zavoda za javno zdravlje, Dr Radmila Pavić iz Preventivnog centra Doma zdravlja Subotica, mr ph Nataša Marjanov iz Apoteke Subotica, Prof Monika Molnar iz Srednje medicinske škole, Slađana Stantić saradnica Centra za omladinski rad, novinari iz 4 lokalne TV i 4 radio stanice i 1 novinskog lista. Na Konferenciji su najavljene aktivnosti povodom obeležavanja Svetskog dana bez duvanskog dima, 21. maja i završetka osme međunarodne i šeste nacionalne Kampanje «Ostavi i pobedi 2008».

Mr sc. med. Nada Kosić Bibić

 

 

MONITORING

Radno vreme

Sertifikati