srpski  |  magyar  |  english      
  o nama  |    Organizacija i rukovodjenje  |    Aktuelna dogadjanja  |    Kontakt  | 


Untitled Document

AKCIJA NA CENTRALNOM TRGU

Dana 26. juna u terminu od 9 do 11 časova je planiran ulični performans na centralnom gradskom trgu kod Gradske kuće, a organizator je Komisija za prevenciju bolesti zavisnosti Grada Subotice sa partnerima: Zavod za javno zdravlje Subotica, Preventivni centar Doma zdravlja Subotica, Centar za socijalni rad, Kancelarija za mlade, Fondacija mentalne higijene „Expecto“, „Klub Mesečina“, Karitas, Zajednica Hosana, Crveni krst Subotica, Opšta bolnica Subotica i privatna psihijatrijska ordinacija „Tačić-Naltrex“.

U okviru manifestacije će  se deliti se informativni i promotivni materijal. Zainteresovani će, u cilju promovisanja zdravog života, moći da se uključe u zabavne i sportske aktivnosti (stoni tenis, pikado itd.). Mladi će crtati grafite na gipsanim panoima na temu “Mladi protiv zavisnosti”.

Podrži i ti ove aktivnosti, poseti štandove i informiši se!

SA AKCIJE NA CENTRALNOM TRGU

Dana 26. juna u terminu od 9 do 11 časova je upriličen ulični performans na centralnom gradskom trgu kod Gradske kuće u organizaciji Komisije za prevenciju bolesti zavisnosti Grada Subotice i brojnih partnerima: Zavod za javno zdravlje Subotica, Preventivni centar Doma zdravlja Subotica, Centar za socijalni rad, Kancelarija za mlade, Fondacija mentalne higijene „Expecto“, „Klub Mesečina“, Karitas, Zajednica Hosana, American Corner, Tehnička škola „Ivan Sarić“ i Crveni krst Subotica.

Ovog sunčanog i pomalo vetrovitog dana mladi su upriličili igranje stonog tenisa i pikada, a grupa starije omladine je pravila grafite na panoima na temu “Mladi protiv zavisnosti”. Uz zvuke dobre muzike, igru smeh i dobro raspoloženje mladi su svojim vršnjacima poslali poruku pravog izbora stila života. Na info štandovima je bilo mnoštvo informativnog materijala o svemu onome što bi trebalo da mladi znaju o psihoaktivnim supstancama. Lokalni mediji su ispratili događanja i porazgovarali sa mladima o ovom zdravstvenom problemu.


1