srpski  |  magyar  |  english      
  o nama  |    Organizacija i rukovodjenje  |    Aktuelna dogadjanja  |    Kontakt  | 


Untitled Document

Tradicionalna manifestacija povodom obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta - „OSKAR KVALITETA 2012“

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ za 2012. godinu dodeljen je u Privrednoj Komori Srbije Zavodu za javno zdravlje Subotica u kategoriji malih i srednjih preduzeća. Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama kao nezavisna i neutralna nagrada za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti i konkurentnosti. Nagrada se dodeljuje uz podršku državnih institucija i Privredne Komore Srbije koje su u okviru svojih aktivnosti angažovane na praćenju i podsticanju unapređenja kvaliteta u Srbiji.
Centar za kvalitet Privredne Komore Srbije, Forndacije za kulturu kvaliteta i izvrsnost i časopis „Kvalitet&izvrsnost“ pod pokroviteljstvom Ministarstva finansija i privrede i Ministarstva odbrane Republike Srbije organizovali 18. dodelu Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost. Zavod za javno zdravlje Subotica osvojio je nagradu u dva kriterijuma – Liderstvo i Strategija.
Nagradu je uručio g-din. Aleksandar Ljubić državni sekretar u Ministarstvu finansija i privrede u ime počasnog predsednika žirija ministra Mlađana Dinkića. Aleksandar Ljubić naglasio je da kvalitet zauzima ključno mesto u procesu unapređenja poslovanja.
Ovim priznanjem Zavod za javno zdravlje Subotica i sve učesnice na dodeli nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost su po rečima Mihajla Vesovića, potpredsednika Privredne Komore Srbije spremne da izađu na otvorenu utakmicu sa Evropskom konkurencijom čime su postali najbolji promoteri kvaliteta ali i najbolji promoteri srpske privrede.
Nagrada predstavlja snažan motivacioni faktor na putu ka poslovnoj izvrsnosti Zavoda za javno zdravlje Subotica i podstiče razvoj ukupne klime za unapređenje.


1