srpski  |  magyar  |  english      
  o nama  |    Organizacija i rukovodjenje  |    Aktuelna dogadjanja  |    Kontakt  | 


Untitled Document

KONFERENCIJA ZA NOVINARE 

Pozivamo Vas na Konferenciju za novinare koja će se održati 26. januara 2012. godine (četvrtak) u 10 časova u sali Zavoda za javno zdravlje Subotica, Zmaj Jovina 30.

  1. Obaveštenje o obeležavanju Nacionalnog dana bez duvanskog dima 31. januarauz prisustvo partnera: DZ Subotica, Opšta bolnica Subotica, Apoteka Subotica, Politehnička škola, dobitnici nagrada likovnog konkursa za osnovce na temu “Uživam bez duvanskog dima”.

Pozivamo Vas da se uključite u obeležavanje i pomognete odvijanje planiranih aktivnosti i učinite ih maksimalno dostupnim svim stanovnicima našeg grada i našeg okruga. Unapred se zahvaljujem za dobru saradnju koja nije izostala i u našim ranijim aktivnostima.

SA KONFERENCIJE
Dana 26. januara u 10 časova u Sali Zavoda za javno zdravlje Subotica održana je Konferencija za novinare. Na Konefrenciji su uzeli učešće brojni partneri: mr ph Jelena Blažin iz Apoteke Subotica, mr sc med Mirjana Dukić iz Opšte bolnice Subotica, prof. Stipan Peić iz Politehničke škole, psiholog Svetlana Belančić iz OŠ „Miroslav Antić“, nastavnici sa učenicima osnovnih škola koji su dobili nagrade u okviru likovnog konkursa kao i lokalni mediji – 2 televizijske kuće, 3 radio kuće i 1 novinski list. Najavljene su aktivnosti povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvanskog dima, a dobitnicima nagradnog konkursa su uručene nagrade. Prisutni novinari su dobili promotivni i pisani materijal.


1