srpski  |  magyar  |  english      
  o nama  |    Organizacija i rukovodjenje  |    Aktuelna dogadjanja  |    Kontakt  | 


Untitled Document

KONFERENCIJA ZA NOVINARE 

Pozivamo Vas na Konferenciju za novinare koja će se održati 27. januara 2011. godine (četvrtak) u 10 časova u Sali Zavoda za javno zdravlje Subotica, Zmaj Jovina 30.

  1. Obaveštenje o obeležavanju Nacionalnog dana bez duvanskog dima 31. januarauz prisustvo partnera: DZ Subotica, Apoteka Subotica, Srednja medicinska škola, Crveni krst Subotica, Zdravstvena i Sanitarna inspekcija, nominovani za priznanja na nacinalnom nivou za značajan doprinos u zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu.

Pozivamo Vas da se uključite u obeležavanje i pomognete odvijanje planiranih aktivnosti i učinite ih maksimalno dostupnim svim stanovnicima našeg grada i našeg okruga. Unapred se zahvaljujem za dobru saradnju koja nije izostala i u našim ranijim aktivnostima.

SA KONFERENCIJE

Dana 27. januara u 10 časova u Sali Zavoda za javno zdravlje Subotica održana je Konferencija za novinare. Na Konefrenciji su uzeli učešće brojni partneri: sanitarni inspektor Milan Mileusnić, zdravstveni inspektor Dr Mirko Veličić, Dr Radmila Pavić iz Preventivnog centra Doma zdravlja Subotica, mr ph Nataša Zakić iz Apoteke Subotica, Žolt Šebek saradnik Crvenog krsta Subotica, te nominovani dobitnici nacionalnog priznanja za značajan doprinos zaštiti stanovnika od duvanskog dima g-đa Tinde Kovač rukovodilac proizvodnje Zaštitne radionice Željezničar i novinarka g-đa Milanka Kostić, kao i lokalni mediji – 4 televizijske kuće, 4 radio kuće i 2 novinska lista. Najavljene su aktivnosti povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvanskog dima. Prisutni novinari su dobili promotivni i pisani materijal.

 

 

 


1