srpski  |  magyar  |  english      
  o nama  |    Organizacija i rukovodjenje  |    Aktuelna dogadjanja  |    Kontakt  | 


Untitled Document

KONFERENCIJA ZA NOVINARE 

Pozivamo Vas na Konferenciju za novinare koja će se održati 29. januara 2010. godine (petak) u 10 časova u Sali Zavoda za javno zdravlje Subotica, Zmaj Jovina 30.

  1. Obaveštenje o obeležavanju Nacionalnog dana bez duvanskog dima 31. januarauz prisustvo partnera: DZ Subotica, Apoteka Subotica, Srednja medicinska škola, Kancelarija za mlade, Crveni krst Subotica, Zdravstvena i Sanitarna inspekcija.

Pozivamo Vas da se uključite u obeležavanje i pomognete odvijanje planiranih aktivnosti i učinite ih maksimalno dostupnim svim stanovnicima našeg grada i našeg okruga. Unapred se zahvaljujem za dobru saradnju koja nije izostala i u našim ranijim aktivnostima.

SA KONFERENCIJE

Dana 29. januara u 10 časova u Sali Zavoda za javno zdravlje Subotica održana je Konferencija za novinare. Konferciju je otvorila v-d. direktor Dr Morana Miković. Na Konefrenciji su uzeli učešće brojni partneri: sanitarni inspektor Milan Mileusnić, zdravstveni inspektor Dr Mirko Veličić, Dr Sanja Radojičić Florin iz Preventivnog centra Doma zdravlja Subotica, mr ph Nataša Zakić iz Apoteke Subotica, prof. Monika Molnar iz Srednje medicinske škole, Pece Mihalj sekretar Crvenog krsta Subotica i lokalni mediji – 2 televizijske kuće, 2 radio kuće i 2 novinska lista. Najavljene su aktivnosti povodom Nacionalne obeležavanja Nacionalnog dana bez duvanskog dima. Prisitni novinari su dobili promotivni i pisani materijal.

 

 


1