• Ćirilica
    Latinica
  • Zmaj Jovina 30
    24000 Subotica

СА ПРЕСА - 04.октобар 2019.
Дана 04. октобра 2019. године у 9,30 часова у сали Завода за јавно здравље Суботица је одржана прес конференција у присуству свих партнера и најављене су активности Пројекта “Исхрана и животне навике по мери средњошколаца”.

  • Прес
  • Исхрана и животне навике по мери средњошколаца

    СА ПРЕСА - 15.новембар 2019.
    Дана 15. новембра 2019. године у 10 часова у сали Завода за јавно здравље Суботица је одржана прес конференција у присуству партнера. Медијима се обратила координаторка Пројекта, др Нада Косић Бибић и представила део досадашњих актиивности Пројекта. Изнела је и основне резултате анкетног испитивања међу ученицима који су се односили на навике у вези исхране, физичке активности, коришћења алкохола и одмора и спавања. Медијима се обратила и Мерима Кулић, председница Градског Удружења „Спорт за све“ које је пружило подршку у организацији Сајма спортске рекреације и најавила одржавање Сајма за 16. новембар. Координаторка је најавила и активности планиране за идућу недељу, едукација вршњачких едукатора и демонстрационе радионице.

    СА ЗАВРШНОГ ПРЕСА
        Дана 20. децембра 2019. године у 10,30 часова у сали Завода за јавно здравље Суботица је одржана завршна прес конференција у присуству свих партнера: Проф. Планић Исо из Политехничке школе, Проф. Данијела Мутабџија из Хемијско-технолошке школе, Андреј Вуков, психолог из Медицинске школе. Медијима се обратила координаторка Пројекта, др Нада Косић Бибић и представила реализоване активности Пројекта, достигнуте циљеве и неке од основних резултата анкете и мерења ученика. Др Каролина Берењи, заменик координатора Пројекта је изнела основне резултате хигијенско-санитарног надзора школа, те дала кратак резиме Пројекта указујући на основне проблеме и предлог сета мера на нивоу школе и целе заједнице. Медијима су се обратили и сви партнери указујући на позитивне ефекте спроведеног Пројекта. Истакнута је потреба наставка активности са средњошколцима и дати предлози могућег наставка Пројектних активности у наредној години..

    MONITORING

    Radno vreme

    Sertifikati